Biztos pont, a könyvelésben.

telefon

+36-20/208-6462

Kérdése van? Hívjon bizalommal!

Miért pont a Rubinform?

Ha nem elégedett jelenlegi könyvelőjével, nem feltétlenül van tisztában vele, pontosan melyek azok a fontos szempontok, amelyeknek az adott cég nem felel meg; mi az, amiből a leendő szolgáltató kiválasztásánál nem engedhet. Az alábbiakban olvashatja azokat az előnyöket, amelyek könyvelőirodánkat ideális választássá teszik cége számára.

Költségkímélő megoldásokat kap

Mindent megteszünk azért, hogy megkeressük a megbízóink számára leginkább költséghatékonynak számító megoldásokat – természetesen a hatályos jogszabályok maximális betartása mellett. A legmegfelelőbb adóügyi konstrukciók alkalmazásával rengeteget megtakaríthat a cég, így több marad más kiemelten fontos területekre, például a vállalkozás fejlesztésére; de akár nagyobb irodába is költözhetnek.

Mindent egy kézben tarthat

Cége minden adózási, bérszámfejtési, munkaügyi és hasonló munkafolyamatát egy kézben tartva ezek a feladatok sokkal könnyebben átláthatók. Így rengeteg időt és energiát spórol ezen ügyek ellenőrzésén, és a könyvelővel való kapcsolattartás is leegyszerűsödik. Ráadásul, csupán egy olyan szakembert kell találnia, akiben megbízik; ennek köszönhetően pedig cége bizalmas adatai a lehető legkevesebb személy birtokába jutnak – az információkat munkatársaink magától értetődően senkinek sem adják tovább.

Megelőzheti a büntetéseket

Segítünk önnek abban, hogy vállalkozása adóügyi szempontból teljesen szabályosan működhessen, így megelőzhesse az akár több milliós adóhatósági büntetéseket, amelyek akár veszélyeztethetnék is vállalkozása életét.

Mindig a rendelkezésére állunk

Ha bármilyen problémája, kérése vagy kérdése van a változó jogszabályokkal, az adóügyi lehetőségekkel vagy az általunk cégében végzett munkafolyamatokkal kapcsolatban, bármikor elér minket e-mailben, telefonon vagy személyesen egyaránt. Szolgáltatásainkra garanciát vállalunk.

Segítünk értelmezni a szabályokat

Sok cégvezető nem azért követ el valamilyen adóüggyel kapcsolatos hibát vállalkozása irányításakor, mert „ügyeskedni” szeretett volna, azaz szándékosan áthágni a szabályokat; mindössze azért, mert félreértett valamilyen fontos intézkedést. Mi nemcsak cége könyvelését látjuk el, hanem úgy ismertetjük önnel az alkalmazott adóügyi megoldásokat, hogy azok egy kívülálló számára is tökéletesen érthetőek legyenek.

Nem kell senkinek sem betanítania a számviteli szoftverek kezelését

Ha szeretne áttérni egy korszerűbb számviteli szoftverre, hogy megkönnyíthesse cége adóügyeinek intézését, ám munkatársa nem tudja kezelni azt, önnek kell gondoskodnia a betanításáról, ami időt és pénzt vesz igénybe. Mi a legmodernebb szoftvereket használjuk, és folyamatosan tájékozódunk az újdonságokról, illetve továbbképezzük magunkat, így a betanítással önnek nem kell foglalkoznia.

Harmincéves tapasztalat

Mintegy harmincéves tapasztalattal a hátunk mögött pontosan tudjuk, mire kell leginkább odafigyelni egy kis- és közepes vagy épp egy multinacionális, évi több tízmilliárdos forgalmat lebonyolító cég adóügyi feladatainak ellátásánál. Könyveltünk már az ipari, a kereskedelmi vagy a szolgáltató szektor képviselőinek, bt-knek, kft-knek; jelenleg is több tucat ügyféllel rendelkezünk. Tudjuk, hogy a bizalmon alapuló kapcsolatok a professzionális munka mellett a szimpátián alapulnak: bár már több évtizede végzik ezt a munkát, könyvelő munkatársaink ma is ugyanúgy élvezik azt, így cége képviselője a személyes találkozás alkalmával biztosan nem fog szigorú, unott könyvelőkkel találkozni.

Akár házhoz is megyünk

Amennyiben megbízóink igénye megkívánja, kihelyezett könyvelővel, helyben végezzük az adott cég könyvelését, így önnek sehova sem kell elutaznia, hogy megbeszélhessen valamit a kollégával; ezzel rengeteg időt és kellemetlenséget megspórolhat.

Rendezzük cége esetleges kárát

Olyannyira megbízunk munkatársaink szakértelmében és tökéletes munkájában, hogy teljes körű felelősséget vállalunk a munkájukért. Szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk, így az alkalmazottaink esetlegesen önnek okozott kárát teljes mértékben megtérítjük. Bár biztosak vagyunk benne, hogy erre nem lesz szükség; megnyugtathatja az a tudat, hogy ha mégis megtörténne a legrosszabb – valamilyen félreértés vagy hiba formájában –, ön akkor sem veszít pénzt.

Ha szeretné a fenti előnyöket megkapni könyvelőjétől, bízza a Rubinformra cége adóügyi és bérszámfejtési feladatait! Amennyiben egy megbízható, profi és több évtizedes tapasztalattal rendelkező könyvelőcsapatra van szüksége, keressen meg mindent most, hogy megbeszélhessük a részleteket!

Kérdése van? Írjon nekünk!

Bármilyen kérdése van tevékenységünkkel kapcsolatban, vagy egyedi probléma kezelésében szeretné kérni segítségünket, jelentkezzen!

Az Ön neve:

Az Ön e-mail címe:

Az Ön telefonszáma:

Üzenet:

Rubinform Kft.

Telefonszám: 20/208-6462 és 20/207-3060
E-mail cím: [email protected]
Székhely: 1131 Budapest, Szent László út 101-103. 5/120
Adószám: 12994043-2-41

telefon

+36-20/208-6462

Kérdése van? Hívjon bizalommal!

© Minden jog fenntartva.