Biztos pont, a könyvelésben.

telefon

+36-20/208-6462

Kérdése van? Hívjon bizalommal!

Szolgáltatások

Amikor könyvelőt keres, érdemes olyan irodát megbíznia a feladattal, amely minden, a cége adóügyeivel kapcsolatos tevékenységet el tud végezni, hiszen így ezeket egy kézben tudhatja. Ennek köszönhetően a könyvelő munkája könnyebben ellenőrizhető, utánkövethető, illetve kevesebb a félreértés és a hibalehetőség. Ezzel rengeteg időt és energiát, így pénzt is spórolhat.

Mely feladatokat vesszük le a válláról?

A Rubinform Kft. vállalja többek közt az alábbi könyvelési-bérszámfejtési feladatokat:

 • Számviteli politika összeállítása: számlarend kialakítása, szabályzatok elkészítése
 • Főkönyvi és folyószámla könyvelése
 • Analitikus nyilvántartások elkészítése
 • Költségvetési intézmények felé benyújtandó bevallások határidőben történő elkészítése
 • Éves beszámolók összeállítása
 • Könyvvizsgálatban való teljes körű részvétel
 • Egyedi pénzügyi elemzések elkészítése
 • Havi és negyedéves gyorsjelentések elkészítése
 • Teljes körű képviselet különféle adóeljárási ügyekben
 • Teljes körű bér- és munkaügyi szolgáltatás
 • Pályázatok dokumentációjának összeállítása
 • Vezetői döntés-előkészítés
 • Kihelyezett könyvelő biztosítása

Könyvelés

A könyvelés sokak számára egy száraz és bonyolult terület, sőt, akár még unalmas is. Azonban nem engedhetjük meg magunknak, hogy ne fordítsunk rá elegendő figyelmet, hiszen már egy kis hiba is jelentős bevételkiesést vagy akár milliós büntetést eredményezhet. Ha profi segítségre van szüksége adóügyekben, de nem szeretne saját könyvelőt alkalmazni, mert az túl sok kiadással járna, érdemes ránk bíznia a könyvelést. Amennyiben cégvezetőként olyan külsős munkatársra vágyik, akinek nem kell nap mint nap ellenőriznie a munkáját ahhoz, hogy tudja, valóban professzionális és megbízható munkát végez, bízza vállalkozása könyvelését a Rubinformra!

Adótanácsadás

Ha nehezen tudja követni az adózási szabályokat, illetve azok változásait; illetve nem tudja, milyen adóügyi megoldás lenne ideális cége számára ahhoz, hogy a költséghatékonyságot maximálisan érvényesíthesse, mi ebben is segítünk. Adó-tanácsadási szolgáltatásunk keretében tájékoztatjuk a változásokról, valamint az ön számára leginkább megfelelő lehetőségekről. Nem kell attól tartania, hogy nem fogja tudni helyesen értelmezni a szabályokat vagy az egyes megoldásokat, hiszen mindig figyelmet fordítunk arra, hogy úgy beszéljünk adóügyekről, hogy azt a cég többdiplomás vezetője, de akár a takarítónő is könnyedén megértse.

Bérszámfejtés

Ha ugyanazt a céget bízza meg a bérszámfejtéssel, mint a könyveléssel, leegyszerűsítheti cége adóügyeinek kezelését. A bérszámfejtés a könyveléshez szervesen kapcsolódó szolgáltatás, melynek során a könyvelő kiszámolja a munkáltató által a munkavállaló részére kifizetendő járulékokat, így gondoskodik arról, hogy egy esetleges ellenőrzés során az adóhatóság mindent rendben találjon. Vállaljuk a levonandó és nem levonandó járulékok összegének meghatározását, a bér- és kifizetési jegyzékek elkészítését, az összegek a könyvelési nyilvántartásba történő bevezetését, illetve ellátjuk önt ezen kötelezettségek teljesítéséhez szükséges információkkal. Elkészítjük a bérszámfejtési összesítőket, éves munkaügyi nyilatkozatokat; összeállítjuk a bérfizetési listákat, vezetjük a bér- és munkaügyi nyilvántartásokat, és ellátjuk a TB-kifizetői feladatokat. Segítünk kialakítani, illetve működtetni a cafeteria-rendszert, és nyilvántartjuk az egyéb juttatásokat.

Ha szeretné a fenti, a cége működéséhez elengedhetetlen feladatokat egy profi, megbízható és nagy tapasztalattal rendelkező könyvelőcsapatra bízni, vegye fel velünk a kapcsolatot most, és mondja el, pontosan miben lehetünk a segítségére!

Kérdése van? Írjon nekünk!

Bármilyen kérdése van tevékenységünkkel kapcsolatban, vagy egyedi probléma kezelésében szeretné kérni segítségünket, jelentkezzen!

Az Ön neve:

Az Ön e-mail címe:

Az Ön telefonszáma:

Üzenet:

Rubinform Kft.

Telefonszám: 20/208-6462 és 20/207-3060
E-mail cím: [email protected]
Székhely: 1131 Budapest, Szent László út 101-103. 5/120
Adószám: 12994043-2-41

telefon

+36-20/208-6462

Kérdése van? Hívjon bizalommal!

© Minden jog fenntartva.