Biztos pont, a könyvelésben.

telefon

+36-20/208-6462

Kérdése van? Hívjon bizalommal!

Rólunk

Segítünk költséghatékonyan teljesíteni adókötelezettségét

A Rubinform Kft. harminc éve támogatja a kis- közepes és nagyvállalatokat, multinacionális cégeket abban, hogy adóügyi folyamataikba, könyvelésükbe egyetlen hiba se csúszhasson; így elkerülhessék az adóhatóság által kiszabott büntetéseket.

A legkülönbözőbb területeken tevékenykedő cégeknek könyvelünk

Az évtizedek során a lehető legkülönbözőbb területeken tevékenykedő cégeknek segítettünk költséghatékonyan teljesíteni adókötelezettségüket, az ipartól kezdve a kereskedelmen át a szolgáltató szektorig. Jelenleg is több mint húsz ügyfelünk van, a wellnessközpontoktól kezdve a szoftver-nagykereskedőkig. Az általunk könyvelt bt-knél és kft-knél bérszámfejtői feladatokat is ellátunk.

Kiemelt adózókkal is foglalkozunk

Egyik könyvelőnk, a 29 éves munkatapasztalattal rendelkező Sipos Beáta ügyfele egy német tulajdonú, évi mintegy 70 milliárdos forgalmat bonyolító üzemanyag-nagykereskedelmi vállalat; amelynek már 8 éve könyvel. Mivel a cég kiemelt adózónak számít, a Nemzeti Adó- és Vámhatóság minden évet átfogó vizsgálatnak veti alá, azaz nincs levizsgálatlan éve. A tevékenység kapcsán a jövedéki adót illető ügyekben is naprakészek vagyunk. Illetve, mivel havonta jelentést kell adnunk az anyavállalatnak, negyedévente és év végén pedig IFRS-beszámolót készítenünk; mindezekben szintén jártasak vagyunk, így új ügyfeleink számára e tevékenységeket nagy szakértelemmel el tudjuk végezni.

A tőzsde felé adott beszámolókban is jártasak vagyunk

Egy olyan nyílt részvénytársaság könyvelését is elláttuk 4 évig, amely jellegéből adódóan a tőzsdén is megjelent, így az IFRS, azaz a nemzetközi számvitel szerint negyedévente a tőzsde felé beszámolót kellett adnunk, ahol ez közzétételre került – így ehhez szintén értünk.

Felelősséget vállalunk könyvelőink munkájáért

A Rubinform Kft. teljes körű garanciát és felelősséget vállal alkalmazottai munkájáért. Mivel szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk, maradéktalanul kárpótoljuk ügyfeleinket a könyvelő munkatársaink által okozott esetleges károkból fakadó anyagi veszteségért.

Költséghatékony megoldásokat nyújtunk

Ha költséghatékony megoldásokra vágyik, ezért szívesen ránk bízná cége könyvelését és bérszámfejtését, olvassa el Szolgáltatások menüpontunkban, hogy pontosan mely feladatokat vesszük le a válláról, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot most bármelyik elérhetőségünkön!

Kérdése van? Írjon nekünk!

Bármilyen kérdése van tevékenységünkkel kapcsolatban, vagy egyedi probléma kezelésében szeretné kérni segítségünket, jelentkezzen!

Az Ön neve:

Az Ön e-mail címe:

Az Ön telefonszáma:

Üzenet:

Rubinform Kft.

Telefonszám: 20/208-6462 és 20/207-3060
E-mail cím: [email protected]
Székhely: 1131 Budapest, Szent László út 101-103. 5/120
Adószám: 12994043-2-41

telefon

+36-20/208-6462

Kérdése van? Hívjon bizalommal!

© Minden jog fenntartva.